PROPOS koppeling met Navision zorgt voor optimal flow

Wist u dat de meeste van onze klanten gebruikmaken van het ERP systeem Microsoft Dynamics Navision? Wat dat betreft kunnen wij Navision met recht onze Valentijn van dit jaar noemen. PROPOS heeft bovendien al een koppeling voor meerdere versies van het ERP systeem van Navision. Een prettige voorbode voor een vlotte implementatie dus!

NAVISION en PROPOS

Heeft u het ERP systeem van MS Dynamics Navision? Een goede keuze voor een krachtig pakket. Toch kan het plannen en aansturen van de productie een hele opgave blijven. Want van het actief ondersteunen en optimaliseren van de processen hebben ontwikkelaars van ERP systemen geen kaas gegeten. Wij gelukkig wel. En onze kennis en ervaring zit verpakt in PROPOS software. Alles over onze volautomatische planning

PROPOS koppeling met Navision zorgt voor optimal flow -

PROPOS koppeling met ERP systeem

Door PROPOS te koppelen aan jullie Microsoft ERP systeem lezen wij productieorders en bills of labor (BOL) in PROPOS in. Vervolgens begeleidt PROPOS jullie planning en aansturing van de werkvloer. Centraal daarbij staat het real time optimaliseren van de doorstroom, het verbeteren van de leveringsperformance en de mensen in je bedrijf optimaal laten samenwerken met zo min mogelijk moeite. Daarnaast biedt PROPOS geweldige inzichten in de prestaties en verbetermogelijkheden van jullie processen.

PROPOS koppeling met Navision zorgt voor optimal flow -
PROPOS leest de productieorders in vanuit uw ERP systeem en verzorgt vervolgens de volautomatische planning en aansturing van uw werkvloer met gebruiksvriendelijke schermen.

PROPOS één geïntegreerde oplossing voor uw bedrijf

PROPOS heeft een aantal unieke tools aan boord om dit alles te bereiken. Uiteraard kunnen wij ook werkinstructies en tekeningen digitaal op de werkvloer brengen. Registreren van geproduceerde aantallen en een digitaal kloksysteem behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij veel van onze klanten sturen wij ook data terug van PROPOS naar Microsoft Dynamics zodat een geïntegreerde oplossing ontstaat.

PROPOS koppeling met Navision zorgt voor optimal flow -

PROPOS ERP-koppelingen

PROPOS wordt gekoppeld aan uw ERP-systeem en leest uw productieorders direct in. Vervolgens neemt PROPOS de planning en aansturing volledig en volautomatisch over. Voor de volgende systemen hebben wij al een ERP-koppeling beschikbaar:

  • Navision
  • MS Dynamics
  • Plan-de-CAMpagne
  • Ridder IQ
  • MKG
  • Exact Online
  • Exact Globe
  • SAP
  • Admin2Win

Staat uw ERP-systeem er niet bij? Neem dan even contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij een koppeling ontwikkelen. We bespreken graag de mogelijkheden met u voor uw bedrijf!

Ervaringen van klanten met PROPOS in de praktijk

Bekijk ook onze referentiecases! Zo waren wij laatst op bezoek bij Visser Spiegels & Glas om te vragen naar hun ervaringen met PROPOS en hun keuze voor PROPOS als shop floor control systeem.

Visser kiest voor PROPOS
“Snelheid is echt ons ‘trucje’ zeggen wij altijd, daar kunnen andere bedrijven niet tegenop”, vertelt Gilles Visser, werkvoorbereider. En PROPOS gaat het familiebedrijf daarbij helpen: “Met PROPOS krijgen we meer overzicht in wat we moeten doen, wanneer we het moeten doen en wat daarbij de beste volgorde is. Daarnaast kunnen we ook zien waar en wanneer het druk is, waardoor we kunnen schakelen met capaciteit. Voor de werkvoorbereiding gaat het enorm schelen in de planning. Je hebt veel meer tijd om actiever met klanten bezig te zijn.”

LEES MEER

Laatste nieuws

propos julian stark lean qrm kooima

Interesting article? Share it!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
E-mail naar een collega

Leave a comment

Read more:

Want to see for yourself?

PROPOS proves itself on shop floors everyday. Contact us to experience what PROPOS does and how it works in another factory. You and your employees are welcome to visit and watch. Enter your details, and we will contact you as soon as possible.

Welcome back!

Please tell us a little more about your company, we may be able to help you further.

We would be happy to show you the possibilities of PROPOS for your company. You can also request a demo.

Rather give us a call?

 (+31) (0) 850 479 865

Do you have a question about PROPOS or shop floor control?

Feel free to ask your question. We will be happy to help you.

Thank you!

Thanks for your question! We will get back to you as soon as possible.

In the meantime, want to learn more about PROPOS in practice? Download our case studies here.